Ton McClean

Bij Ton McClean kunt u terecht voor stofzuigerzakken, stofzuigeraccessoires, aluminium telescoopstelen met benodigdheden, hoogwaardige microvezelproducten, batterijen en een breed assortiment aan schoonmaakartikelen.

We bieden een ruim assortiment aan kwalitatief hoogstaande huishoudelijke producten tegen een eerlijke prijs. Ook voor stofzuigerzakken van oudere modellen stofzuigers, die in de meeste winkels niet te verkrijgen zijn, bent u bij ons aan het juiste adres.

Diverse producten uit “grootmoeders tijd” zoals: citroen vlekkenzeepje, Robert Herder mesjes, ledercrème, ossegalzeep, kunt u bij ons vinden.

Wij zorgen ervoor dat u een goed en deskundig advies krijgt en persoonlijk benaderd wordt. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid en goede service belangrijk bij ons.

Al ruim achttien jaar staan we op de markt in Roosendaal. Verder staan wij op woensdag in Etten-Leur, donderdag in Zevenbergen, vrijdag in Reusel en op zaterdag in Weert.

We zijn begonnen met het verkopen van onze artikelen op de markt nadat ik een gedegen marktonderzoek heb gedaan. Uit dit onderzoek werd mij duidelijk dat er op diverse plaatsen een grote behoefte bestond onder klanten aan een verkooppunt op de markt voor stofzuigerartikelen en schoonmaakproducten. In de loop der tijd heb ik het aanbod sterk uitgebreid. De bijzondere sfeer op de markt heeft mij altijd aangesproken.

Bekijk ook onze Facebookpagina en binnenkort ook onze website: www.tonmcclean.nl