Over de markt Roosendaal

Iedere maandag is er op de Nieuwe Markt in Roosendaal een weekmarkt. De markt vindt plaats van 09:00 – 16:00 uur.

De markt wordt druk bezocht en er wordt dan ook een grote variatie in handelswaren aangeboden, zoals kleding, stoffen, fruit en groenten, vis en vlees. Iedere week staan er zo’n 50 ondernemers voor je klaar met een groot assortiment aan producten. Daarnaast zijn er producten te vinden van goede kwaliteit in verschillende prijscategorieën.

Natuurlijk staat de Markt Roosendaal ook voor gezelligheid. De ondernemers van de Markt van Roosendaal zorgen voor een unieke gezellige sfeer. Er wordt graag een praatje gemaakt met de bezoekers en daarnaast geven zij graag advies over hun producten. De goede sfeer wordt mede bepaald door de gastvrijheid. Overal valt wel iets te proeven of proberen.

Op deze website vindt u informatie over de ondernemers en hun producten, de leukste winacties, nieuwste aanbiedingen en het laatste marktnieuws!

Ook kan u zich inschrijven voor de nieuwsbrief, om zo op de hoogte te blijven van de aanbiedingen, het laatste nieuws en de winacties. U ontvangt de nieuwsbrief dan iedere week in de mailbox. Inschrijven kan via onderstaand formulier.

 

 

Volg ons ook op Facebook: